Opening nieuw pand

Nieuw-Vennep, 8 februari – Het was een feestelijke dag voor PAXARO, want vandaag werd ons gloednieuwe kantoor aan de Luzernestraat 39 in Nieuw-Vennep officieel geopend. Na een reis van zes jaar, die begon in een bescheiden pand aan de Lireweg, vervolgde het bedrijf zijn groeipad naar de Haverstraat en uiteindelijk naar deze prachtige nieuwe locatie.

Met een warm onthaal werden de genodigden verwelkomd op de netwerkborrel, waar de sfeer van enthousiasme en vooruitgang in de lucht hing. “We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal in onze geschiedenis,” aldus Dick Grotholt, directeur/general manager. “Dit nieuwe kantoor biedt niet alleen een fijn werkklimaat voor ons team, maar ook voldoende ruimte om verder te groeien en onze ambities waar te maken.”

Het evenement werd bijgewoond door al mensen uit het netwerk van het bedrijf, die samen het succes en de vooruitgang vierden. Hun aanwezigheid vandaag betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te versterken vanuit deze prachtige nieuwe locatie.

Met de officiële opening van dit nieuwe hoofdkantoor zet PAXARO een belangrijke stap naar een veelbelovende toekomst, waarin groei en innovatie centraal staan.

Geef een reactie