Bedrijfsuitje Paxaro op driemaster de Willem Barentsz

Op 23 september hield PAXARO een bedrijfsuitje. We zijn met een driemaster, de Willem Barentsz genaamd, het Markermeer opgegaan. Ondanks dat het een koude en regenachtige dag was mocht dat de pret niet drukken.

Na een ontvangst op het schip met koffie, thee en wat lekkers hebben we benedendeks veel informatie over het schip, het verleden en de omgeving mogen ontvangen van de schipper. Daarna hebben we ons weer naar boven verplaatst waar diverse collega’s en kinderen hebben geholpen met het hijsen van de zeilen.

We hebben een heerlijke lunch gehad en ons prima vermaakt met het mooie uitzicht, leuke en grappige gesprekken, een hapje en drankje en uiteraard was DJ Johan weer van de partij!! Na de BBQ gingen we  weer richting de haven, waar we na een hele dag op het schip afscheid van elkaar genomen hebben.

Op naar het volgende gezellige uitje!

Geef een reactie