Verhuizing PAXARO

Op vrijdag 8 december heeft PAXARO een mijlpaal bereikt door te verhuizen naar haar splinternieuwe kantoor aan de Luzernestraat 39 te Nieuw-Vennep. Het nieuwe kantoor bestaat uit twee volledige etages aan kantoorruimte, wat ons voldoende ruimte biedt voor de komende jaren.

In plaats van een verhuisbedrijf in te schakelen, kozen we ervoor om de verhuizing met het eigen personeel te realiseren. Het was een prestatie van formaat en getuigde van teamwork en toewijding. Het personeel van PAXARO heeft gezamenlijk de handen uit de mouwen gestoken en met succes de gehele verhuizing afgerond. Een bewonderenswaardige inspanning van een gedreven en efficiënte ploeg!

De nieuwe locatie aan de Luzernestraat 39 biedt niet alleen voldoende ruimte voor de huidige activiteiten van PAXARO, maar legt ook een stevig fundament voor verdere groei en ontwikkeling in de toekomst.

PAXARO kijkt uit naar de voordelen die het nieuwe kantoor met zich meebrengt en verwelkomt iedereen om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie.

Geef een reactie