Start nieuw project

Het huidige project A15-MAVA bij aannemerscombinatie A-Lanes A15, waar Chiu Hou Man  namens Paxaro werkzaam voor is, nadert voltooiing. Het spoor over de Botlekbrug en de laatste delen van het DBFM-projectscope zijn gerealiseerd. De eerste commerciële treinen zijn inmiddels over de brug en het project wordt eind dit jaar opgeleverd. Tijd voor een nieuw project voor Paxaro!

Per 1 september jl. is Chiu Hou gestart in België bij de aannemerscombinatie TM ROCO. Als hoofd Systems Engineering geeft hij richting en invulling aan Systems Engineering in de ontwerpfase van de Oosterweelwerken. De Oosterweelwerken op de rechteroever is het compleet maken van de ring R1 rond Antwerpen, bestaande uit een dubbeldekse kanaaltunnel, een ondergronds knooppunt en de verdiepte ligging van de huidige snelweg E19. Het kenmerkende Viaduct van Merksem verdwijnt en daar komen mooie landschapsparken voor terug.

Chiu Hou succes met je nieuwe klus!