Ons Team

Ervaren specialisten uit het civieltechnische vakgebied

Ons team

Paxaro wordt gerund door Johan Vogel en Dick Grotholt.

Johan Vogel:
Verzorgt al 30 jaar ingenieurs- en adviesdiensten in de disciplines Bouw, Civiel, Wegen, Rail en Infratechniek. Zijn expertise omvat advisering, ontwerp en engineering. Hij is werkzaam geweest in binnen- en buitenland voor aannemers, ingenieursbureau’s en overheden.

Binnen zijn loopbaan heeft hij een uitgebreide expertise opgedaan in het ontwerpen van gewapende en voor- en na-gespannen betonnen bruggen/viaducten, tuibruggen, tunnels alsmede het aansturen van een ontwerpteam. Op dit moment is hij tevens actief als onafhankelijk adviseur voor infrastructurele werken binnen de grotere DBFM contracten.

Dick Grotholt:

Vanuit zijn studie civiele techniek heeft Dick een ruime ervaring opgebouwd als projectmanager /adviseur voor diverse overheden, ingenieursbureaus en bedrijven in binnen- en buitenland. BIM , Geo-informatie, integraal ontwerp, Systems Engineering, Informatie Management in infra projecten zijn Dicks belangrijkste aandachtsgebieden. Dick weet de vraag goed vertalen naar een eindproduct. Brede visie, geeft de specialisten de ruimte terwijl hij het project leidt naar een voor alle stakeholders mooi eindresultaat!

Ons Team:
Dan ons team van specialisten bestaande uit; constructeur, ontwerper, tekenaar, projectleider, Systems engineer, BIM regisseur;

We kiezen onze collega’s uit op vaardigheden èn op hun persoonlijkheid. Dus kennis en sociale vaardigheden is de combinatie die we zoeken. Onze mensen zijn inhoudelijk steengoed en weten dat in ‘n project te verzilveren. Ze denken mee, zijn samenwerkingsgericht, delen hun kennis en trekken aan je jasje als dat nodig is; Bij naderende knelpunten of voor een vrijblijvend advies.

Tot onze specialisten rekenen we ook een vaste schare aan zelfstandig werkende collega’s. Mensen die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied en waar we op een goeie en betrouwbare manier mee samenwerken.

Dick Grotholt

Algemeen Directeur

E: dick@paxaro.nl
T: +316 54 903 669

Johan Vogel

Technisch Directeur

E: johan@paxaro.nl
T: +316 54 384 122

Jessica Metselaar

Office Assistent

Huub van den Brink

Infrastructureel Constructeur

Mimoun Zarhouni

Infrastructureel Constructeur

Peter Puik

Hoofd Ontwerp

Tom de Jong

Allplan specialist

Gerswin Francisca

Infrastructureel Ontwerper

Rinke Baaima

Infrastructureel Ontwerper

Goran Jolovic

Infrastructureel Ontwerper

Amer Kwider

Infrastructureel Ontwerper

Diana Schaap

Ontwerper & Interface Manager

Chiu Hou Man

System Engineer

Georgios Athanasiadis

Ontwerper infrastructuur

Arnold Beers

Infrastructureel Constructeur

Marianne Haroun

junior infrastructureel ontwerper

Dimitrios Giannakaras

BIM modelleur

Roy Nieuwenburg

3D-modelleur